Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden


Läckö Salami
Art nr: 631889
Svensk salami av fläsk- och nötkött som kallröks på gammeldags vis över alspån. Salamin har en mild smak av vitlök och presenteras i en formsydd tygtarm.
Innehåll
INGREDIENSER: Gris, -nötkött 74%, fett från gris, koksalt, MJÖLKPROTEIN, socker, vitpeppar, vitlökspulver, konserveringsmedel E250, färgämne E120, antioxidationsmedel E300, kallrökt.
Näringsvärde per 100g
- Energi 1 700 kJ / 410 kcal
- Fett 38 g
- Varav mättat fett 14 g
- Kolhydrater 4,4 g
- Varav sockerarter 1,7 g
- Protein 13 g
- Salt 2,8 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Ja
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Produktfakta
Artnr: 631889
Vikt: 1 400 g
GTIN: 2320188900007
Svensk köttråvara
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +8°C