Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden


Blandfärs 18%
Innehåll
INGREDIENSER: Svensk fläsk- och nötfärs, fördelning 65% fläsk/35% nötråvara. Förhållandet mellan kollagen och köttprotein lägre än 15% Fetthalt: lägre än 19%.
Näringsvärde per 100g
- Energi 1 000 kJ / 240 kcal
- Fett 18 g
- Varav mättat fett 8 g
- Kolhydrater 0 g
- Varav sockerarter 0 g
- Protein 18 g
- Salt 0,1 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Produktfakta
Artnr: 426089
Vikt: 1 000 g
GTIN: 7300206089001
Fött, uppfött, slaktat och styckat i Sverige
Förvaring: FÖRVARING & HÅLLBARHET: FÖRVARAS VID HÖGST +4°C