Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Sök recept
Sökresultat
-
-
Snittar med julskinka, het karamelliserad lök och stiltonost
-
Snittar med julskinka, saffransaioli och karamelliserade valnötter
-
Snittar med julskinka, lingonchutney och krispigt äpple
-
Luciamingel med glögg och tilltugg
-
Prinskorv med äpple/rödkålssallad, saffransstekt potatis och grönkålschips
-
Skinkmacka på vörtbröd med grönkål, valnötter och granatäpple
-
Piroger med köttfärsås och lagrad ost
-
Lasagne
-
Storkok av köttfärssås med pasta
-
Krispig fläskschnitzel på krämig sallad med riven tomat
-
Fransyska med Rostad Pumpapuré, Råstekt Broccoli och Gräddig Sky
-
Köttbullar med Potatispuré, Gräddsås, Lingon och Pressgurka
-
Zatarstekta köttbullar i bröd med rostad paprikacreme
-
Helstekt skivad biff med Chimichurri och ugnsrostade grönsaker