Pizza med skink- och vitkålssallad

Pizza med skink- och vitkålssallad

Ungssteka För 4 personer
Ingredienser
  • 1 pkt Scan rökt skinka i tunna skivor 200 g
  • 1 pkt färdig pizzamix
  • 1 dl färdig pizzatomatsås
  • 150 g riven mager mozzarellaost
  • ¼ strimlat vitkålshuvud
  • 1 strimlat äpple
  • 2 tsk vinäger t ex äppelcidervinäger
  • ½ msk olivolja
Gör så här Blanda pizzamixen enligt förpackningsanvisning. Sätt ugnen på 225ºC. Kavla ut degen till fyra pizzor. Fördela tomatsås och mozzarellaost ovanpå. Grädda mitt i ugnen i ca 10 minuter. Strimla skinkan och blanda med vitkål och äpple i en skål. Tillsätt vinäger och olja. Blanda väl. Smaksätt med salt och peppar. Servera pizzorna med skink- och vitkålssallad.