Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Grekisk korvkaka med yoghurt
- 1 pkt Scan Min! Favorit varmkorv, 400 g
- 3 ägg
- 4 kokta potatisar ,tärnade
- 1 rödlök, hackad
- 150 g fetaost, i mindre bitar
TILL SERVERING
- 1 dl yoghurt 3%
2. Skär korvarna i slantar. Vispa äggen i en skål. Vänd ner potatis, lök, fetaost och korv.
3. Häll blandningen i en smord ugnssäker form. Stek i ugnen tills äggen har stelnat, ca 25 minuter.
4.Servera korvkakan med en klick yoghurt smaksatt med salt och peppar.