Biffsallad med melon och fetaost

Biffsallad med melon och fetaost

Steka För 4 personer
Ingredienser
  • 300 g Scan lövbiff
  • 1 msk olivolja
  • 2 tsk vitvinsvinäger
  • 150 g fetaost
  • 2 tomater
  • 1 nätmelon
  • 1 gurka
  • 2 msk barbequesås
  • 1 msk grovhackad färsk mynta
  • blandad sallad tex machésallad
Gör så här Blanda olja och vinäger i en skål. Salta och peppra. Bryt fetaosten i bitar och låt marinera i vinägretten i ca 5 min. Skär tomater och melon i klyftor. Skär gurkan i halvmånar. Blanda dem med fetaosten. Stek lövbiffarna hastigt i smör i en het stekpanna. Pensla dem med barbequesås och strö över mynta. Skär köttet i mindre bitar. Strö köttet över melon- och fetaostsalladen.