Fläskkotlett Hawaii

Fläskkotlett Hawaii

StekaUngssteka För 4 personer
Ingredienser
  • 4 st Scan Piggham fläskkotletter ca 600 g
  • salt och svartpeppar
  • 2 msk smör
  • 4 ananasringar
  • 4 skivor Scan Källarrökt skinka
  • ca 8 skivor mild ost t ex Gréve

KOKOSSÅS

  • 1 dl Kelda gräddsås
  • 1 dl kokosmjölk
Gör så här Sätt ugnen på 175°C. Salta och peppra köttet. Stek kotletterna i smör i stekpanna ca 2 min per sida. Lägg köttet i en ugnsfast form. Lägg en skinkskiva på varje kotlett och på det en ananasring. Lägg på ostskivor så att det täcker köttet. Gratinera i ugn tills osten fått en gyllene färg. Koka upp ingredienserna till såsen. Smaka ev av med salt och peppar. Servera kotletterna och kokossåsen med pressad potatis.