Bakad potais med skinka och äppelcurrysallad

Bakad potais med skinka och äppelcurrysallad

För 4 personer
Ingredienser
  • 1 pkt Scan Piggham kokt skinka i tunna skivor 200 g
  • 2 bakpotatisar
  • 1 msk olivolja
  • 1 msk flytande honung
  • 2 tsk curry
  • 1 burk kesella 250 g
  • 2 msk äppelmos
  • 1 äpple
  • ½ dl syltlök
  • salt och svartpeppar
Gör så här Sätt ugnen på 200ºC. Dela potatisen i halvor och pensla med olivolja. Blanda honung med curry och värm i mikrovågsugn ca 20s så att honung och curry kokar ihop, detta ger både färg och smak. Blanda honungcurryn med kesella och äppelmos. Tärna skinka och äpple, hacka syltlöken. Blanda allt och smakssätt med salt och peppar. Fördela röran på potatishalvorna.