Julskinkemacka med rödbetssallad, grönkål och äpple
Julskinkemacka med rödbetssallad, grönkål och äpple

Julskinkemacka med rödbetssallad, grönkål och äpple

En godare jul: Julskinkemacka med rödbetssallad, grönkål och äpple - ett enkelt och festligt recept som ger klassiska julsmaker i en modern tappning. Perfekt för julmys eller buffé!

För 4 personer
Ingredienser
  • 4 klassiska tekakor eller annat önskat bröd
  • Scan skivad julskinka
  • 1 paket rödbetssallad
  • Färsk grönkål
  • 1 äpple, tunt skivat
  • 3 tsk grovkornig senap
  • Granatäpple kärnor (till topping)
Gör så här Bred rödbetssallad på bröden och lägg på grönkål och tunna äppelskivor. Toppa med generösa skivor julskinka. Klicka på grovkornig senap och strö över granatäpple kärnor för färg och fräschör. Servera direkt som en festlig julfrukost.