Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Griljera minijulskinka
- 1 st Scan Minijulskinka
- 2 st skivor vörtbröd
- 1 st ägg
- 1 msk grov senap
- 1 tsk maizena
Julskinketårta
- 1 st Scan Minijulskinka skivad
- 12 st Mamma Scans köttbullar
- 150 g Rödbetssallad
- 2 dl Majonnäs
- 4 msk Senap
- 1 st Gurka
- 12 st skivor Formfranska
- 12 st Rädisor
- 1 ask Kryddkrasse
Julskinketårta:
Skär bort kanterna på brödet. Täck brödet i första lagret med majonäs och rödbetssallad. Fortsätt med andra lagret, täck brödet med majonäs och skivade köttbullar. Slutligen breder du även översta lagret av bröd med majonnäs och långskivad gurka. Toppa smörgåstårtan med julskinka, senap, delade rädisor och kryddkrasse.