Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden

Italiensk sushi
Upptäck italiensk sushi - en fusion av smaker med Prosciutto crudo och tryffelsalami, mozzarella, ruccola och soltorkad tomat. En smakrik twist på klassisk sushi!
- 1 paket Scan Prosciutto crudo
- 1 paket Scan Tryffelsalami
- 2 st mozzarella
- 50 g ruccola
- 50 g Soltorkad tomat
- 25 g parmesan
- Crema de balsamico
- 1 kruka färsk basilika
Rulla ihop plastfilmen och vila i kylen i 30min.
Skiva rullen i 2cm skivor och ta bort plastfilmen. Toppa med mer parmesan, balsamico och basilika blad.