Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden

Croissant med tryffelsalami, brie och krispig sallad
Lyxig comfort food: stekt croissant med salami, smält brie och krispig sallad - ett enkelt recept som imponerar till både lunch och brunch!
- 4 stora smöriga croissanter
- 200 g brieost, skivad
- 1 packet Scan tryffelsalami
Krispig sallad
- 250g blandad grönsallad
- 1 äpple, tunt skivat
- 1/2 rödlök, tunt skivad
- 1 dl valnötter
- 1 msk flytande honung
- 2 msk olivolja
- 1 msk vitvinsvinäger eller citronjuice
- Salt och peppar
Rosta valnötterna lätt i en torr panna (valfritt). Blanda sallad, äpple och rödlök i en skål. Vispa ihop olivolja, honung, vinäger, salt och peppar till en dressing. Ringla dressingen över salladen och toppa med valnötter.