Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
- 1 Scan fläskfilé
- 1 tsk rökt paprika
- 1 tsk lökpulver
- 0,5 tsk vitlökspulver
- 0,5 tsk chili
- 1 tsk salt
- 4 pkt snabbnudlar med grönsakssmak
- 8 dl vatten
- 3 msk misopasta
- 2 vitlöksklyftor - rivna
- 1 msk riven ingefära
- 2 msk krispig chiliolja
Till servering
- 2 dl sojabönor
- 3 salladslökar - skivade
- 1 stånd Broccoli - kokt
- Färsk chili
- Lime
- Mynta
Koka upp vattnet och tillsätt kryddpåsarna, miso, vitlök och ingefära samt chiliolja. Lägg i nudlarna och koka enligt anvisning.
Lägg upp buljong o nudlar i skålar - toppa med grönsaker och det skivade köttet.