Fläskkorv, senapssås och krossad parmesanpotatis

Fläskkorv, senapssås och krossad parmesanpotatis

För 4 personer
Ingredienser
  • 1 st fläskkorv
  • 1 st gul lök
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 msk grov senap
  • 1 msk dijonsenap
  • Kokta överblivna potatisar
  • Smör
  • Parmesan riven
  • Svartpeppar i kvarn
  • färsk persilja
Gör så här Skala och skiva korven. Koka upp vatten med salt, kryddpeppar, lagerblad och skivad gullök. Lägg i korvskivorna och sjud i ca 10 min. Koka upp crème fraiche och vispa ihop med de två senapssorterna. Koka i ca 2 minuter. Ta överbliven kokt potatis från sillen. Krossa de lätt med en gaffel och lägg på smör. Salta, peppra och riv parmesan över. Baka i ugnsform på 180 grader i ca 10-15 minuter tills de får fin färg. Vrid över med pepparkvarnen. Strimla ner persilja över potatisen. Potatisen är gott som tillbehör till det mesta. Barnens favorit.