Köttbullar med wokade grönsaker och varm chiliyoghurt

Köttbullar med wokade grönsaker och varm chiliyoghurt

KokaSteka För 4 personer
Ingredienser
  • 300 g Scan Ekologiska Köttbullar
  • 2 dl Grekisk yoghurt
  • 1 Spansk chilipeppar
  • finrivet skal av en Lime
  • 1 msk Mjöl
  • 2 msk Solrosolja
  • 100 g Morötter
  • 100 g Sockerärtor
  • 1 Gul paprika
  • 1 Röd lök
  • 300 g Tagliatelle
Gör så här Kärna ur och hacka chilin fint. Skala morötter och strimla. Strimla även paprikan och löken. Koka tagliatellen enligt tillagningsanvisningar på förpackningen. Lägg yoghurt, chili och mjöl i en panna. Kryddsätt den och hetta upp långsamt under omrörning. Tillsätt limeskalet. Hetta upp oljan i en wok och lägg till grönsaker på mellan/hög värme. Rosta tills de är gyllenbruna. Tillsätt köttbullarna. Servera tagliatellen med yoghurtssås, grönsaker och köttbullar.