Snabbpaella med chorizo

Snabbpaella med chorizo

För 4 personer
Ingredienser
  • 1 förp Scan Må Gott chorizo, 260 g
  • 1 gul lök
  • 3 dl risonipasta
  • 1 kuvert saffran, ½ g
  • 200 g räkor utan skal
  • 250 g fryst grönsaksblandning
  • 1 burk finkrossade tomater, 400 g
  • 1 burk musslor, 225 g
Gör så här Skala räkorna. Skär korven i slantar. Koka risonin enligt anvisning på paketet. Hacka löken. Fräs löken i lite smör och saffran, vänd sen ner risonin i den gula löken och ta bort från spisen. Bryn chorizon lätt i lite matfett i en stor djup teflonpanna. Tillsätt grönsaker och tomatkross, låt sjuda 5 minuter. Blanda i risoni, räkor och musslor. Vänd om försiktigt och smaka av med salt och peppar.