Pizzalandet Sverige

Tillbehören

En bra pizza är alltid en bra pizza. Men tillbehör är också viktigt. Vad ska du äta innan? Under? Efter? Styckmästarbrickan med tillbehör är exakt det du är ute efter för att spicy:a upp din middag. Spara plats i magen!

Pizzalandet Sverige

Tillbehören

The devil’s in the tillbehören. Det här är det du inte får missa att ha innan eller efter din finpizzamiddag. Det här var vad vi hade på Gårdsmiddagen:

– Rostade Marconamandlar
– Marinerade Oliver
– Banderillas (aka pickles on a stick)
– Caponata
(Aubergine, oliver, blekselleri, kapris, tomater, socker, vinäger)

– Kronärtskockapuré
– Vinägerpicklad karljohanscamp
– Sourslaw
– Fläskrillette på sida av rapsgris, pistage, konfiterad lök,
– Marmelad på gröna tomater och fikonmarmelad
– Foccacia & surdegsbaguetter
– Söta tomater plus en bra olivolja

Benny tipsar

Styckmästarbricka

Får saker slår en bra charkbricka. Och inget slår vår styckmästarbricka. Det här är tips från vår Styckmästare Benny om vilka charkuterier du måste ha till din middag.

– Lufttorkad skinka (av svensk rapsgris)
– Läckösalami
– Läckökorv
– Småländsk lökkorv
– Källarrökt nötytterlår
– Källarrökt Baconsida (från Russelbacka Gård)

2 3 OmOss

Om oss

Vi tror på bra mat från svenska gårdar. 

Läs mer
2 3 KottGuiden

Köttguiden

Ta del av kött, tillagning och teknik.

Läs mer
2 3 Produkter

Våra produkter

Här kan du läsa om alla våra produkter

Läs mer
2 3 SmakenAvSverige

Smaken av Sverige

Bonden, styckaren och lärlingens resa genom Sverige.

Läs mer

Få mer kunskap

Grill, Teknik, Grilla

Lär dig allt om kalvinnerfilé | Köttguiden

Den absolut finaste delen på kalven. Kanske den finaste detaljen i hela köttdisken. Vill man vara riktigt tjusig kör man Filé Oscar – från 1897!