Grillguiden

VÅRA BÄSTA GRILLTIPS!

Läs mer
meatguide
Smaken av Sverige

Bonden, styckaren & lärlingen

Tre karaktärer. En matresa genom Sverige. Häng med bonden, styckaren och lärlingen i vår webbserie om matpassion, hantverk, tradition och inte minst smak. Smaken av Sverige! 

Läs mer

Bonden

Svante är vår bonde. Han bryr sig om sina djur, om hur gården fungerar och är allt det du hoppas att en modern svensk bonde ska vara. 

Styckaren

Benny har varit styckare sen 16 års ålder. Han älskar kött i alla dess former. Från blodiga stekar och hamburgare till långkok

Lärlingen

Med rötter i norra sverige och en stor dos passion och nyfikenhet är Lärlingen här för att bli expert. Från Koreansk BBQ till rökning. 

Om oss

Bra mat från svenska gårdar

Scan har i generationer varit Sveriges kött- och charkuterimästare och det är en tradition som vi är stolta över att föra vidare. Vi tror på det svenska ursprunget och arbetar engagerat för att ständigt säkra att de höga förväntningar som ställs på svensk köttkvalitet alltid infrias.

Läs mer
Vårt ansvar

Hållbarhet

En kan tycka att kött är kött, gårdar är gårdar och mat är mat. Men, när vi väljer mat från svenska gårdar, gör vi val som faktiskt spelar roll.

Faktakollen

Är det hållbart att äta kött?

Visste du att svenskt nötkött har 60 % lägre klimatpåverkan än resten av världen? Och 25 % lägre än genomsnittet för EU?