Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram... Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén? Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning? I alla kök över hela världen spelar korven en viktig roll. Därför finns det en så stor variation, så många varianter och smaker. Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Korvguiden
Innehåll
Ingredienser: Svenskt gris- och nötkött (80%), vatten, potatismjöl, lök, jodsalt, druvsocker, socker, kryddor (bl.a. svartpeppar & ingefära), kryddextrakt (cayennepeppar, lök).). Stekta i animaliskt fett.
Näringsvärde per 100g
- Energi 1 000 kJ / 250 kcal
- Fett 18 g
- Varav mättat fett 8 g
- Kolhydrater 7 g
- Varav sockerarter 1 g
- Protein 13 g
- Salt 1,4 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Teknisk data
Artnr: 700576
Vikt: 500 g
GTIN: 7300200585004
Produktdata
Ursprungsland: Sverige
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +8°C
Tillagning
Stek i lite matfett på medelvärme i cirka 10 min. Rör om då och då.