Adventsskinka
Scan

Adventsskinka

Bryr du dig om att köttet du äter är gott och kommer från välmående grisar? Bra, det gör vi också. Därför har vi utvecklat Piggham och ett sortiment som erbjuder mört och saftigt kött med garanti för svensk god djurhållning. Piggham är god svensk kvalitetsgris sedan 1974.

  • Svenska flaggan
  • Kött från Sverige

Innehåll

Ingredienser: Skinka 90 %, vatten, salt, druvsocker, antioxidationsmedel E301 , konserveringsmedel E250. Av den totala vikten är ca 15% buljong.

Näringsvärde per 100g

  • Energi 550 kJ / 130 kcal
  • Fett 4,5 g
  • Varav mättat fett 1,9 g
  • Kolhydrater 0,1 g
  • Varav sockerarter 0 g
  • Protein 22 g
  • Salt 2,7 g

Allergener

  • Gluten Nej
  • Laktos Nej
  • Mjölk Nej
  • Soja Nej
  • Ägg Nej
  • Ärtprotein Nej
  • Senap Nej

Teknisk data

Artnr: 683689

Vikt: 1 600 g

GTIN: 2320368900001

Produktdata

Ursprungsland: Sverige

Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +8°C

Tillagning

ÖPPNINGSINSTRUKTION: Klipp upp förpackningen, håll av buljongen och ta ut skinkan. Buljongen kan användas till den klassiska dopp-i-grytan. Ta bort nätet samt svålen och griljera efter eget recept eller följ vårt griljeringstips. TILLAGNINGSANVISNING: Den här helgskinkan är färdigkokt. Du behöver bara öppna förpackningen och ta bort nätet och svålen. Servera skinkan som den är eller följ vårt griljeringstips. GRILJERA: Blanda 1 ägg med 2 msk senap. Pensla blandningen på skinkan. Strö eller sikta över lite ströbröd. Griljera skinkan i ugn 225°C i 10-15 min tills den fått fin färg. Låt skinkan kallna snabbt. För recept på ytterligare griljeringar besök scan.se för tips och idéer.