Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram... Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén? Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning? I alla kök över hela världen spelar korven en viktig roll. Därför finns det en så stor variation, så många varianter och smaker. Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Korvguiden
Innehåll
Ingredienser: Svensk skinka av Rapsgris (helmuskel), salt, antioxidationsmedel E301, konserveringsmedel E250. Till 100 g färdig vara har använts 145 g kött.
Näringsvärde per 100g
- Energi 1 000 kJ / 240 kcal
- Fett 14 g
- Varav mättat fett 4,9 g
- Kolhydrater 0 g
- Varav sockerarter 0 g
- Protein 28 g
- Salt 7,5 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Teknisk data
Artnr: 671689
Vikt: 2 500 g
GTIN: 2320170900008
Produktdata
Köttråvara: Sverige
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +8°C