I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén? Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning? I alla kök över hela världen spelar korven en viktig roll. Därför finns det en så stor variation, så många varianter och smaker. Grillguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Korvguiden
Innehåll
Ingredienser: Svensk skinka av Rapsgris (helmuskel), salt, antioxidationsmedel E301, konserveringsmedel E250. Till 100 g färdig vara har använts 145 g kött.
Näringsvärde per 100g
- Energi 1 000 kJ / 240 kcal
- Fett 14 g
- Varav mättat fett 4,9 g
- Kolhydrater 0 g
- Varav sockerarter 0 g
- Protein 28 g
- Salt 7,5 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Teknisk data
Artnr: 671626
Vikt: 100 g
GTIN: 7300201626003
Produktdata
Köttråvara: Sverige
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +8°C