Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram. Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén? Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning? I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden


Pigghamspett Anchochili
Art nr: 669856
Scan Pigghamspett gör det lätt att lyckas med grillningen varje gång. Grillspetten är färdigmarinerade och smaksatta av soltorkad chili, mild ancho, färdiga att lägga på grillgallret. Alla våra produkter innehåller enbart kött från djur på svenska gårdar.
Innehåll
INGREDIENSER: Svensk skinka av gris (91%), vatten, salt, kryddor (anchochili, chili, jalapeno, spiskummin, vitlök, oregano), socker, lök, kryddextrakt (paprika, peppar), glukossirap, antioxidationsmedel E325: E330: E331, konserveringsmedel E262, arom.
Näringsvärde per 100g
- Energi 400 kJ / 100 kcal
- Fett 2,1 g
- Varav mättat fett 0,8 g
- Kolhydrater 1,1 g
- Varav sockerarter 0,6 g
- Protein 18 g
- Salt 0,9 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Produktfakta
Artnr: 669856
Vikt: 380 g
GTIN: 7300200619006
Svensk köttråvara
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +4°C
Tillagning
Grilltid: 12 min Tillagning: Ge spettet fin färg på alla sidor, grilla sedan spetten i totalt 12 min, vänd några gånger.