Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram. Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén? Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning? I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden


Varmkorv med skinn
Art nr: 608767
En svensk klassiker. God att koka, steka eller grilla.
Innehåll
INGREDIENSER:Svenskt gris- och nötkött (52%), vatten, potatismjöl, fett från gris, bindväv från gris, salt, druvsocker, potatisfiber, kryddor, lök, vitlök, kryddextrakter (peppar), antioxidationsmedel E300, jästextrakt, blodprotein från nöt o gris, stabiliseringsmedel E450, konserveringsmedel E250, rökarom. Fetthalt: 24%.
Näringsvärde per 100g
- Energi 1 200 kJ / 290 kcal
- Fett 24 g
- Varav mättat fett 10 g
- Kolhydrater 10 g
- Varav sockerarter 2 g
- Protein 9 g
- Salt 2 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Produktfakta
Artnr: 608767
Vikt: 630 g
GTIN: 7300200374004
Svensk köttråvara
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +8°C
Tillagning
Låt korven sjuda i 70C vatten ca 7 minuter.