I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén? Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning? I alla kök över hela världen spelar korven en viktig roll. Därför finns det en så stor variation, så många varianter och smaker. Grillguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Korvguiden
Innehåll
INGREDIENSER: Svenskt gris- och nötkött (95%), salt, kryddor (chili, peppar), kryddextrakter (cayenne, peppar), potatismjöl, druvsocker, starterkultur, antioxidationsmedel E300, konserveringsmedel E250, fårfjälster.
Näringsvärde per 100g
- Energi 1 100 kJ / 260 kcal
- Fett 22 g
- Varav mättat fett 9 g
- Kolhydrater 1 g
- Varav sockerarter < 0,5 g
- Protein 15 g
- Salt 1,7 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Teknisk data
Artnr: 499656
Vikt: 300 g
GTIN: 7300209656002
Produktdata
Ursprungsland: Sverige
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +4°C
Tillagning
Tillagningsanvisning: Skölj korvarna i kallt vatten. Stek eller grilla dem c:a 10 minuter tills de når en innertemperatur på 72°C. Eftersom korven är rå är det viktigt att den blir genomstekt.