Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden


YTTERLÅR
Art nr: 497437
Scan Ytterlår i bit av svenska nötdjur passar utmärkt att göra en smakrik stek av. Eller passa på att ha hemma i frysen och gör en tjälknöl, stoppa in fryst ugn på kvällen och lägg i en lag dag efter. Räcker både till middag och till en lyxigare macka.
Innehåll
INGREDIENSER: TEST TEST
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Produktfakta
Artnr: 497437
Vikt: 1 052 g
GTIN: 2320273000001
Fött, uppfött, slaktat och styckat i Sverige
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +4°C