Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram... Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén? Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning? I alla kök över hela världen spelar korven en viktig roll. Därför finns det en så stor variation, så många varianter och smaker. Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Korvguiden


Styckmästarens Flankstek
Styckmästarens Utvalda Flankstek är mörad i minst 18 dagar och är ett riktigt saftigt och smakrikt kött. Flanksteken är mör och smakrik med grov köttstruktur och har på senare tid blivit en populär styckningsdetalj, allra helst för grillen. För att få den bästa ätupplevelsen så skär, efter tillagning, tvärsöver fibrerna för att njuta av en mör och fin bit!
Innehåll
Ingredienser: Svenskt Nötkött
Näringsvärde per 100g
- Energi 563 kJ / 135 kcal
- Fett 5,1 g
- Varav mättat fett 2,6 g
- Kolhydrater 0 g
- Varav sockerarter 0 g
- Protein 22 g
- Salt 0 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Teknisk data
Artnr: 494086
Vikt: 640 g
GTIN: 2320408600007
Produktdata
Ursprungsland: Sverige
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +4°C