Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram... Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén? Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning? I alla kök över hela världen spelar korven en viktig roll. Därför finns det en så stor variation, så många varianter och smaker. Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Korvguiden


Styckmästarens Rumpstek
Styckmästarens Utvalda Rumpstek med kappa är mörad i minst 18 dagar och har en fin marmorering. Rumpsteken är spetsen på ytterlåret, men rumpsteken är betydligt mörare än resten av ytterlåret och blir därför mört även vid snabb tillagning. För den bästa smakupplevelsen temperera köttet innan tillagning och efter tillagning låt vila ca 10 min innan servering. Njut sedan av en smakrik köttdetalj!
Innehåll
Ingredienser: Rumpstek från nötkött
Näringsvärde per 100g
- Energi 580 kJ / 128 kcal
- Fett 15 g
- Varav mättat fett 7,5 g
- Kolhydrater 0 g
- Varav sockerarter 0 g
- Protein 23 g
- Salt 0 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Teknisk data
Artnr: 493886
Vikt: 450 g
GTIN: 2320388600004
Produktdata
Ursprungsland: Sverige
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +4°C