Utvald Oxfilè
Scan

Utvald Oxfilè

Oxfilén är den möraste styckningsdetaljen och sitter under bakre delen av ryggen. Styckmästarens Utvalda oxfilé är det möraste kött du kan tänka dig. Utvald Oxfilé är mörad i minst 18 dagar och är extra putsad, färdig att tillaga och njuta av ett riktigt mört och smakrikt kött.

  • Svenska flaggan
  • Kött från Sverige

Innehåll

Ingredienser: Svenskt Oxfile

Näringsvärde per 100g

  • Energi 511 kJ / 122 kcal
  • Fett 4,4 g
  • Varav mättat fett 1 g
  • Kolhydrater 0 g
  • Varav sockerarter 0 g
  • Protein 23 g
  • Salt 0 g

Allergener

  • Gluten Nej
  • Laktos Nej
  • Mjölk Nej
  • Soja Nej
  • Ägg Nej
  • Ärtprotein Nej
  • Senap Nej

Teknisk data

Artnr: 492859

Vikt: 240 g

GTIN: 2320286300006

Produktdata

Ursprungsland: Sverige

Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +4°C

Tillagning

Bryn i smör runtom i stekpanna på hög värme, värm under tiden ugnen till 125 grader, sätt Oxfilén i mitten ugnen och stekt färdig till cirka 60 grader i kärnan.

Bra att veta

Oxfilén är den möraste detaljen på djuret och sitter på insidan av ryggraden. Filén delas upp i tre delar: huvud, mittbit och svans.

Oxfilé