Styckmästarens Oxfilé
Scan

Styckmästarens Oxfilé

Art nr: 492859

Scan Styckmästarens Utvalda oxfilén är den möraste styckningsdetaljen på nötdjur. Sitter under bakre delen av ryggen och får anstränga sig väldigt lite. Styckmästarens Utvalda oxfilé är det möraste kött du kan tänka dig. Utvald Oxfilé är mörad i minst 18 dagar och är extra putsad, i skivor och färdig att tillaga och njuta av ett riktigt mört och smakrikt svenskt kött.

  • Kött från Sverige

Innehåll

Ingredienser: Svenskt Oxfile

Näringsvärde per 100g

  • Energi 511 kJ / 122 kcal
  • Fett 4,4 g
  • Varav mättat fett 1 g
  • Kolhydrater 0 g
  • Varav sockerarter 0 g
  • Protein 23 g
  • Salt 0 g

Allergener

  • Gluten Nej
  • Mjölk Nej
  • Soja Nej
  • Ägg Nej
  • Lupin Nej
  • Senap Nej
  • Sesamfrön Nej
  • Selleri Nej
  • Fisk Nej

Produktfakta

Artnr: 492859

Vikt: 240 g

GTIN: 2320286300006

Ursprungsland: Sverige

Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +4°C

Köp nu

ICA COOP Hemköp Mathem

Tillagning

Bryn i smör runtom i stekpanna på hög värme, värm under tiden ugnen till 125 grader, sätt Oxfilén i mitten ugnen och stekt färdig till cirka 60 grader i kärnan.

Bra att veta

Oxfilén är den möraste detaljen på djuret och sitter på insidan av ryggraden. Filén delas upp i tre delar: huvud, mittbit och svans.

Oxfilé