Utvald Ryggbiff
Scan

Utvald Ryggbiff

Styckmästarens utvalda Ryggbiff är mörad i minst 18 dagar och har en fin marmorering. Ryggbiff är perfekt att grilla, steka eller strimla. För den bästa smakupplevelsen tmpereera köttet innan tillagning och låt vila ca. 10 minuter innan servering. Njut sedan av en klassiskt köttdetalj.

  • Svenska flaggan
  • Kött från Sverige

Innehåll

Ingredienser: Svenskt Ryggbiff

Näringsvärde per 100g

  • Energi 700 kJ / 160 kcal
  • Fett 9 g
  • Varav mättat fett 4,5 g
  • Kolhydrater 0 g
  • Varav sockerarter 0 g
  • Protein 23 g
  • Salt 0,1 g

Allergener

  • Gluten Nej
  • Laktos Nej
  • Mjölk Nej
  • Soja Nej
  • Ägg Nej
  • Ärtprotein Nej
  • Senap Nej

Teknisk data

Artnr: 490678

Vikt: 180 g

GTIN: 7300200681003

Produktdata

Ursprung: Sverige

Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +4°C

Tillagning

Stek i olja på hög värme i cirka 4,5 minuter på varje sida. Sänk värmen och stek färdig med lite smör för smakens skull till önskat stekgrad

Bra att veta

Biffen, biffraden eller biffstocken sitter längs med nötkreaturets ryggrad. Man delar in biffstocken i lång och kort där en lång biffstock också inkluderar rostbiffen. Om biffstocken sågas i skivor med filén blir det T-bensstek eller dubbelbiff. Sågas den med ben utan filé kallas det för klubbstek eller enkelbiff. Urbenad biffstock kallas ryggbiff eller utskuren biff och det är så den oftast säljs i butik.

Ryggbiff