Styckmästarens Ryggbiff
Scan

Styckmästarens Ryggbiff

Art nr: 490678

Scan Styckmästarens utvalda Ryggbiff är mörad i minst 18 dagar och har en fin marmorering. Scan Utvald ryggbiff i skiva har en exakt vikt på 180 g. Ryggbiff är perfekt att grilla, steka eller strimla. För den bästa smakupplevelsen temperera köttet innan tillagning och låt vila ca. 10 minuter innan servering. Njut sedan av en klassiskt köttdetalj.

  • Kött från Sverige

Innehåll

Ingredienser: Svenskt Ryggbiff

Näringsvärde per 100g

  • Energi 700 kJ / 160 kcal
  • Fett 9 g
  • Varav mättat fett 4,5 g
  • Kolhydrater 0 g
  • Varav sockerarter 0 g
  • Protein 23 g
  • Salt 0,1 g

Allergener

  • Gluten Nej
  • Mjölk Nej
  • Soja Nej
  • Ägg Nej
  • Lupin Nej
  • Senap Nej
  • Sesamfrön Nej
  • Selleri Nej
  • Fisk Nej

Produktfakta

Artnr: 490678

Vikt: 180 g

GTIN: 7300200681003

Ursprung: Sverige

Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +4°C

Köp nu

ICA Hemköp Willys COOP Mathem

Tillagning

Stek i olja på hög värme i cirka 4,5 minuter på varje sida. Sänk värmen och stek färdig med lite smör för smakens skull till önskat stekgrad

Bra att veta

Biffen, biffraden eller biffstocken sitter längs med nötkreaturets ryggrad. Man delar in biffstocken i lång och kort där en lång biffstock också inkluderar rostbiffen. Om biffstocken sågas i skivor med filén blir det T-bensstek eller dubbelbiff. Sågas den med ben utan filé kallas det för klubbstek eller enkelbiff. Urbenad biffstock kallas ryggbiff eller utskuren biff och det är så den oftast säljs i butik.

Ryggbiff