Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram. Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén? Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning? I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden


Pork Roast Burger 113g
Art nr: 298374
Scans Pork Roast Burger är 99% svenskt fläskkött och lite salt och peppar, inget annat. En saftig karréburgare med härlig textur och rejält med extra bite.
Innehåll
INGREDIENSER: Svenskt griskött 99% (varav 70% karré, 29% sidfläsk), salt, peppar.
Näringsvärde per 100g
- Energi 900 kJ / 220 kcal
- Fett 17 g
- Varav mättat fett 6,8 g
- Kolhydrater < 0,5 g
- Varav sockerarter < 0,5 g
- Protein 17 g
- Salt 1 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Produktfakta
Artnr: 298374
Vikt: 450 g
GTIN: 7300208376000
Köttråvara: Sverige
Förvaring: FÖRVARING & HÅLLBARHET: FRYSVARA: Ska förvaras vid -18°C eller kallare.
Tillagning
Stek i lite matfett eller grilla ca 10 minuter. Vänd då och då. Burgaren ska genomstekas. Burgaren passar riktigt bra på grillen och får fina grillränder! Tips! När klar vätska släpper från burgaren som kan flamma upp på grillen är den klar, låt vila en stund för att jämna ut temperaturen.