Ryggbiff med pasta och pesto

Ryggbiff med pasta och pesto

Steka För 4 personer
Ingredienser
  • 600 g Scan ryggbiff
  • 1 msk matolja
  • 300 g spaghetti
  • ½ dl pesto
  • 1 msk pinjenötter
  • 1 msk grovriven parmesanost
  • nymalen svartpeppar
  • strimlad bladpersilja
Gör så här Sätt ugnen på 175°C. Lägg ryggbiffen i en ugnssäker form. Stick in en köttermometer i köttet. Stek i ugnen tills innertemperaturen är 60°C, ca 25 minuter. Ta ut köttet ur ugnen och låt vila i smörpapper i 10 minuter. Koka spaghettin "al dente" enligt förpackningsanvisning. Häll av vattnet och vänd ner peston. Skär ryggbiffen i tunna skivor. Servera dem med pasta. Strö över pinjenötter, strimlad bladpersilja, parmesanost och lite nymalen svartpeppar.