Bistroburgare med ugnsbakad potatis

Bistroburgare med ugnsbakad potatis

GrillaSteka För 4 personer
Ingredienser
  • 4 st Scan Bistrohamburgare à 190 g
  • 2 bakpotatisar
  • 4 tärnade tomater
  • 250 g tärnad mozzarella
  • 150 g färsk spenat riven i mindre bitar

VINÄGRETT

  • 1 tsk rödvinsvinäger
  • 1 msk olivolja
Gör så här 1. Sätt ugnen på 225°C. Skär potatisen i 1 cm tjocka skivor. Pensla dem med lite olja och lägg på en plåt. Stek potatisskivorna mjuka i ugn, ca 25 minuter. Salta.

2. Vispa ihop vinäger och olja till vinägretten i en liten skål. Smaksätt med salt och peppar. Blanda tomat och mozzarella i en skål. Vänd ner vinägretten. Vänd ner spenaten precis före servering.

3. Grilla bistroburgarna ca 5 minuter på varje sida. Servera dem med potatis och tomatsallad.