Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram... Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén? Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning? I alla kök över hela världen spelar korven en viktig roll. Därför finns det en så stor variation, så många varianter och smaker. Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Korvguiden

Bistroburgare med ugnsbakad potatis
- 4 st Scan Bistrohamburgare à 190 g
- 2 bakpotatisar
- 4 tärnade tomater
- 250 g tärnad mozzarella
- 150 g färsk spenat riven i mindre bitar
VINÄGRETT
- 1 tsk rödvinsvinäger
- 1 msk olivolja
2. Vispa ihop vinäger och olja till vinägretten i en liten skål. Smaksätt med salt och peppar. Blanda tomat och mozzarella i en skål. Vänd ner vinägretten. Vänd ner spenaten precis före servering.
3. Grilla bistroburgarna ca 5 minuter på varje sida. Servera dem med potatis och tomatsallad.