Mangosallad med stekt picnicbog

Mangosallad med stekt picnicbog

Steka För 4 personer
Ingredienser
  • 350 g Scan Picnicbog i skivor
  • 1 msk olivolja
  • 3 salladslökar -strimlade
  • 2 tomater -tärnade
  • ¼ gurka -tärnad
  • 1 klyfta ananas -tärnad
  • 1 mango -tärnad
  • 1 vitlöksklyfta -skivad
  • 1 chilifrukt -gärna serrano
  • saften av 2 lime
  • 1 msk koriander
Gör så här Strimla köttet fint. Hetta upp en stek- eller wokpanna med olivolja och lägg i köttet, salta och peppra. Woka några minuter. Tillsätt grönsakerna och stek försiktigt så att de inte går sönder. Smaksätt med vitlök, skivad chili och limejuice. Avsluta med koriandern. Servera direkt som en liten cocktail på salladsbädd. Ställ gärna fram ett gott bröd och lite ris till.