Ungersk ratatouillegryta med Kolbász

Ungersk ratatouillegryta med Kolbász

För 4 personer
Ingredienser
  • 4-6 Scan Kolbász
  • 1 gul lök
  • 2 paprikor i olika färger
  • 1 squash
  • 2 tomater
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 msk smör
  • 2 dl köttbuljong
  • 1 tsk oregano
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk peppar
  • ½ dl hackad persilja
Gör så här Skär korven i ca 3 cm stora bita. Skala löken och kärna ur paprikorna. Skär lök, paprika, squash och tomater i bitar. Stek korv, grönsaker och vitlök i smör i en stekpanna ca 5 min.Tillsätt köttbuljong, oregano, salt och peppar. Låt det sjuda ytterligare någon minut. Strö över persilja. Servera med kokt ris eller potatis.