Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.  
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?  
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?  
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
                Tid- & temperaturguiden
                Köttkunskap
                Grillguiden
                
- 500 g Scan fläskfärs
- 1 msk Grön curry
- 1 msk Ostronsås
- 1 msk Fiskssås
- 2 st Vitlöksklyftor
- 1 msk sesamolja
- 1 st lime
sesam majonnäs
- 2 dl Majonnäs
- 0,5 dl vatten
- 2 msk sesamolja
- 2 msk sesamfrön
Sallad
- 1 st Gurka
- 0.5 st blomkål riven
- 2 msk ättika
- 1 tsk Salt
- 1 msk Socker
Tillbehör
- 1 paket små tortilla bröd
- 3 msk Rapsolja
- 1 kruka Koriander
Blanda sesam majonnäsen och lätta upp konsistensen med vatten.
Riv blomkål och strimla gurkan. Marinera gurkan med salt, socker och ättika.
 
                 
                 
                 
                 
                     
                     
                     
                     
             
                                         
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                    