Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden

- 600 g Scan blandfärs
- 1 pkt tacokrydda
- 2 msk vatten
- 300 g isbergssallad - hackad
- 0,5 gurka- fint tärnad
- 2 dl körsbärstomater - delade
- 2 dl majs
- 1 liten rödlök - i tunna båtar
- 2 dl riven smakrik ost
- 1,5 dl inlagd jalapeño el mildare feferoni - skivad
- 1 dl avokado - tärnad
Dressing
- 2 dl majonnäs
- 2 dl tacosalsa
- 1 vitlöksklyfta - riven
- 1 tsk torkad oregano
- Salt
Till servering
- Nachochips
- Tortillabröd
Blanda sallad samt alla grönsaker i en stor skål med lock - vänd ner den kalla färsen och låt stå svalt. Blanda dressingen i en burk med lock.
Precis innan servering blandas dressingen ner i salladen och allt serveras med tortilla och nachos - vissa ingredienser kan så klart serveras bredvid istället för att blandas i salladen - t.ex. lök och jalapeños.