Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden

Pasta med kryddkorv & grön örtig bönsås
Snabblagad pasta med kryddig färskkorv och grön örtig bönsås - en smakrik vardagsfavorit full av protein, fiber och färska örter. Perfekt för dig som vill äta både gott och hållbart.
- 1 paket Scan färskkorv Kabanoss
- 400 g pasta
- 1 burk vita bönor
- 1 vitlöksklyfta
- 1 liten rödlök
- 1 msk kycklingfond
- 1 dl grädde
- 1 dl frysta örter (basilika, persilja, gräslök)
- 50 g färsk spenat
- Zest och saft från ½ citron
- Salt & peppar
- Olivolja
- Parmesan
Koka pastan enligt anvisning. Spara ca 1 dl pastavatten innan du häller av.
Mixa bönor, vitlök, rödlök, grädde, senap, örter, kycklingfond och pastavatten.
Smaka av med salt och svartpeppar.
Koka ihop såsen i 5min, avsluta med citron och riven parmesan.
Vänd ner pastan i såsen och blanda runt ordentligt. Lägg på de stekta korvbitarna och rör försiktigt. Toppa med parmesan.