Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden

Panzanella -italiensk sallad med salsiccia
Upptäck Panzanella - en rustik italiensk sallad med bröd, saftig salsiccia och smakrika tomater. Ett smakfullt recept som kombinerar tradition och matglädje!
- 2 paket Scan Salsiccia
- 6 skivor surdegsbröd (gärna några dagar gammalt)
- 1 gurka
- 800 g tomater - blandade sorter och färger
- 1 liten röd lök - tunt skivad
- 200 g grillad inlagd paprika
- 2 dl svarta oliver
- 2 msk kapris
- 0,5 vitlöksklyfta - riven
- 0,5 dl vitvinsvinäger
- 0,5 dl olivolja
- 0,5 tsk salt
- peppar
- 1 knippe basilika
Grilla korven på medelvärme och servera med salladen.