Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden

Pastasallad med knaperstekt schnitzel och spicy sesamdressing
Fräsch pastasallad med spicy sesamdressing, gurka, minimajs, rödkål och knaperstekt schnitzel - ett smakrikt recept perfekt för lunch eller middag. Enkel, snabb och full av crunch!
- 4 st Scan schnitzlar
- 250 g pasta t.ex. farfalle
- 1 msk olja
- 1 gurka - urkärnad och skivad
- 200 g minimajs
- 100 g rödkål - strimlad
- 1 stor morot - strimlad
- 3 st salladslökar - skivade
Dressing
- 2,5 dl majonnäs
- 0,5 dl ljus soja
- 3 msk tahini (sesampasta)
- 1,5 msk vinäger
- 1 msk honung
- 1 tsk sesamolja
- 2 msk sriracha
- 1 nypa chiliflakes
Till servering
- Sriracha
- Sesamfrön
Blanda ihop pastan med grönsakerna och hälften av dressingen - lägg upp på ett fat. Stek schnitzlarna krispiga och strö över lite milda chiliflakes - skär i remsor och servera med salladen - extra dressing, sesamfrön och sriracha.