Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden

Mega spring rolls med honungsglaserat bacon och jordnötssås
Upptäck våra Mega Spring Rolls med honungsglaserat bacon och krämig jordnötssås - ett smakrikt recept som kombinerar krispigt, sött och salt i varje tugga!
- 2 pkt Scan bacon
- 1 msk flytande honung
- Milda chiliflakes
- 2 morötter - fint strimlade
- 1 gurka - urkärnad o strimlad
- 2 st avocado - skivade
- 4 st salladslökar - strimlade
- 180 g färska böngroddar
- 1 kruka koriander
- 200 g rödkål - strimlad
- 1 lime - zest och juice
- 1 msk ljus soja
- 1 krm sesamolja
- 12 st rispapper
Sås
- 0,5 dl jordnötssmör
- 1,5 dl hoisinsås
- 0,5 lime - zest o juice
- 1,5 msk ljus soja
- Några droppas sesamolja
Strimla morot och gurka fint - lägg på ett fat ihop med skivad avokado, strimlad salladslök, böngroddar och plockad koriander.
Dressa rödkål med lime, soja och sesamolja.
Blanda en sås av jordnötssmör, hoisin, lime och soja.
Ställ fram en stor skål med ljummet vatten där gästerna får doppa sitt rispapper i ca 15 sekunder och sedan fylla med grönsaker och bacon och rulla ihop. Doppa i såsen och njut!