Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.  
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?  
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?  
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
                Tid- & temperaturguiden
                Köttkunskap
                Grillguiden
                
- 2 paket Scan Nötspett svartpeppar
 - 2 paprikor delade i stora bitar
 - 1 liten zucchini - skivad lite på snedden
 - 2 röda lökar - klyftade
 - 2-3 gemssallad - kluvna
 - Olja, salt och peppar till grillning
 - 2,5 dl pärlcouscous
 - 1 buljongtärning (grönsak eller umani)
 - 6 dl vatten
 - 2 msk olivolja
 
Yoghurtsås
- 2,5 dl turkisk yoghurt
 - 1 frp fetaost - smulad
 - 0,5 dl tunt skivad picklad peperoni
 - 1 dl strimlad bladpersilja
 - Salt och peppar
 - Persilja
 
Blanda yoghurt med smulad feta, skivad peperoni samt bladpersilja - smak av med salt och peppar och ställ svalt.
Grilla grönsaker och spetten på medelvarm grill alt. stek spetten i stekpanna och rosta grönsakerna i ugnen på 200 grader.
Lägg upp couscous, grönsaker och spett på ett fat och servera med såsen.