Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
- 400 g Varmkorv eller Wienerkorv
- 8 st Korvbröd
Olika sorters topping
- 200 g skagenröra
- Surkål med gräslök
- Gurkchutney (fint hackad gurka med mango chutney)
- Rostad lök
Äppeltzatziki
- 1 grönt syrligt äpple, t.ex. Granny Smith
- 2-3 msk grekisk yoghurt
- 1 klyfta vitlök
- salt & peppar
Äppeltzatziki:
Strimla äpplet, låt de stå ett tag och krama ur så mycket saft du kan. Blanda äpple, yoghurt, pressad vitlök. Salta och peppra efter smak.