Vego Bullswrap

Vego Bullswrap

Ingredienser
  • 1 påse Scan Vegobullar
  • 2 msk Rapsolja
  • 4 st Libabröd
  • 1,5 dl Hummus - eget recept el köpt
  • 0,5 huvud Isbergsallad, tunnstrimlad
  • 0,5 huvud Rödkål, tunnstrimlad
  • 8 klyftor Saltgurka
  • 100 g Picklad Rödlök - eget recept el köpt
  • 1,5 dl Ajvar relish, valfri hetta
  • 1 näve Blandade Örter, ex. Mynta/Koriander/Persilja
Gör så här Börja med att stek på bullarna i olja tills de får fin färg.

Värm på libabröd och bred på ca 2 msk hummus på varje bröd. Lägg sen på varje bröd 2 klyftor saltgurka, strimlad isberg & rödkål. Lägg i 5-6 Vego Bullar och toppa med picklad rödlök, ajvar relish och blandade örter.
Rulla ihop till en wrap med papper el folie runt om och servera direkt.