Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram... Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén? Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning? I alla kök över hela världen spelar korven en viktig roll. Därför finns det en så stor variation, så många varianter och smaker. Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Korvguiden

Scan råkorv Paprika & Vitlök med senapsslaw, chiliketchup och svartpepparbacon.
- 8-12 Scan råkorv, Paprika & Vitlök
- 8 skivor surdegslimpa
- 1 sats senapsslaw
- 1 sats svartpepparbacon
- 1 sats chiliketchup
Senapsslaw
- ½ huvud salladskål, tunnstrimlad
- ½ dl majonnäs
- ½ dl amerikansk senap
- 1-2 msk äppelcidervinäger
- 1-2 msk socker
- ½-1 tsk salt
- 1 tsk svartpeppar, nymalen
- 1 tsk bruna senapsfrön
Svartpepparbacon
- 2 paket Scan Piggham bacon eller 1 paket Scan grillbacon
- svartpeppar
Chiliketchup
- 1 dl Het chilisås till exempel Sriracha
- 1 dl ketchup
- 2 msk socker
- 2 msk vitvinsvinäger
- salt & svartpeppar