Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
- 20 st Scan prinskorv med tunt skinn
- 6 st ägg
- 1 dl gräslök, finhackad
- salt och peppar
- 20 st baguetteskivor, rostade
- 6 st vita sparrisar
Skär korvarna på längden och stek på medelhög värme med snittytan ner. Knäck ägg i en kastrull och rör på medelhög värme tills det blir en äggröra. Smaka av med gräslök, salt och nymalen svartpeppar. Koka sparrisen i lättsaltat vatten. Dela i ca 20 bitar.
Lägg lite äggröra på brödet, trä två korvhalvor och en bit sparris på pintxos-pinne med sparrisen överst. Fäst på brödet.