Kalvsylta med ättikstekta gulbetor

Kalvsylta med ättikstekta gulbetor

KokaSteka För 4 personer
Ingredienser
  • 200 g Scan Deli Kalvsylta
  • 150 g Gulbetor
  • 150 g Potatis
  • 2 tsk Socker
  • 1 tsk Ättika
  • 1 msk Persilja, grovhackad
  • ½ dl Hasselnötter, rostade
  • 1 msk Brynt smör
Gör så här 1. Koka gulbetorna. Låt svalna och tärna i centimeterstora tärningar.

2. Tärna potatisen i lika stora tärningar och stek dem i lite olja
och smör tills dem är gyllenbruna och mjuka.

3. Tillsätt gulbetan och smaka av med salt och peppar. Tillsätt sockret och låt det karamellisera något. Slå sedan över ättikan och vänd ner bladpersiljan.

4. Skiva kalvsyltan och servera som förrätt.