Snabb kålpudding

Snabb kålpudding

För 4 personer
Ingredienser
  • 500 g Scan Blandfärs
  • 400 g Vitkål
  • 1 Gul lök
  • 2 msk Sirap
  • 1 tsk Mejram
  • 1 tsk Timjan
  • 1 msk Ättika
  • 1 tsk salt
  • 2 Ägg
  • 1 dl Grädde
Gör så här Skär kålen i bitar och förväll i saltat vatten i några minuter. Låt kålen rinna av och stek den sen i smör tillsammans med skivad lök. När kålen börjar få färg tillsätt sirap, ättika och kryddorna. Stek vidare nån minut.
Blanda färsen med salt och ägg. Blanda ner färsen i kålen och ugnsbaka i 200 grader i ca 20 minuter. Häll grädden över kålpuddingen när 5 minuter återstår. Servera kålpuddingen med kokt potatis.