Sommarfalu med trädgårdspotatissallad

Sommarfalu med trädgårdspotatissallad

Grilla För 4 personer
Ingredienser
  • 500 g Scan Falukorv
  • 800 g färskpotatis
  • 2 dl grönsaksbuljong
  • ½ msk olivolja
  • 12 rädisor skivade
  • 2 tomater strimlade
  • 2 soltorkade tomater strimlade
  • 1 äpple tärnat
  • 2 salladslökar skivade
  • ruccola
Gör så här Tvätta och koka potatisen. Häll av vattnet och halvera potatiserna medan de är varma. Koka upp buljongen och häll sedan över den i en bunke. Vänd ner potatishalvor, olivolja och grönsaker. Smaksätt med salt och peppar. Skär korven i skivor. Grilla dem på medevarm grill, några minuter på varje sida. Servera korven med potatissalladen och ruccola.