Snittar med skinka och röra på rotselleri

Snittar med skinka och röra på rotselleri

För 20 personer
Ingredienser
  • 1 förp Scan Källarrökt Skinka 120 g
  • 4 msk lätt crème fraiche
  • 5 skivor vitt bröd
  • 1 bit rotselleri 100 g
  • 2 msk majonnäs
  • 1 tsk dijonsenap
  • 10 gröna oliver, hackade
  • gräslök, hackad
Gör så här Bred 2 msk av crème fraichen på brödskivorna och lägg på skinkan. Skär ev bort kanterna på brödet. Dela varje brödskiva i 4 bitar. Finstrimla rotsellerin. Blanda selleri, resterande crème fraiche, majonnäs, senap och oliver. Smaka av med salt och peppar. Toppa snittarna med en klick selleriröra och ev lite gräslök.

Övriga recept i bild: Krispig rulle med skinka och dijonsenap samt Knyten med källarrökt skinka, färskost och frukt.